Merhabalar, ben gizlilik sözleşmesinden ismini veremeyeceğim önemli bir fabrikada stajyer olarak çalışıyorum, haftada 3 gün staj yapıyoruz Çarşamba, Perşembe, Cuma olmak üzere. Lakin oranın işçiler ile ilgilenen mühendis kafasına göre Pazartesi gelin, şu gün gelin saat 6.30'da çıkacaksınız, vs. diyerek kendi keyfine göre bizi yönlendiriyor, okul ile görüştüğümde Çrşb, Prş, Cuma haricinde staj göremezsiniz ve saatleriniz 8-17 veya 9-17 olmalı diyor, oranın çağırdığında gitmezsek bizi dosyanızı verip yollarım gibi tehditler ediyor, + olarak bu kişi benim yanımda diğer stajyerlere hakaret/küfür onların yanında bana hakaret/küfür ediyor, stajı arkadaşım ile bırakmayı düşünüyoruz. Eğer burada kalmaya devam edersek o kişiye bir şey diyeceğiz tartışma çıkacak bunun önüne geçmek için bırakmayı düşünüyoruz, ve ek olarak staj maaşlarımız sadece devletin verdiği şeklinde yatıyor okul siz girmeden önce vereceğiz vermeyeceğiz diye belirtmesi gerekiyordu dedi ama ses seda yok biz sadece devletin verdiği parayı alıyoruz fabrika üzerine koymuyor, üstüne üstlük fabrikada bir şey öğrenemiyoruz kime hamal lazım ise ona yardım ediyor stajyerler koskoca fabrikayı zırt bırt dakika başı süprüttürüyorlar bazı işler geliyor 1 dakikada bir 35KG kaldırıyoruz ve bu akşama kadar sürüyor akşama kadar dakikada 35 KG kaldırıp indirmek belimizi ağrıtıyor yani biz bir işçiden daha fazla çalışıp, daha fazla yorulup emeklerimizin karşılığını ne bilgi ile nede para ile alabiliyoruz, sizce burada ne gibi yol izlemeliyiz ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz?