hocam yatırım tavsiyesi değil eğitim için soruyorum elimdeki Btcyi hala bekletiyorum hatta bir posta daha almayı düşünüyorum sizce yanılıyorm muyum ?
Hocam asla yatırım tavsiyesi vermiyorum yazdıklarım kişisel görüşlerim btc konusunda herhangi bir yatırımım yok ama bana kalırsa btcyi uzun vade için nerden aldığınızın önemi olmasa da başka bir düşüş beklemelesiniz ki elinizdeki dolarla daha yüksek adetli btc alabilesiniz şuanda dxy düşen kanalı kırmış durumda dolardaki bugünkü artışın sebebi o ve devamının geleceğini düşünüyorum YTD
Dediğiniz yeri gördüm şimdi ben btc pazarını bilmediğimden sormak istedim ama o dediğiniz tarihte iyi toparlamış. Hakkınızda en hayırlısınız diliyorum hocam
Çok teşekkürler hocam güzel düşüncen için hepimiz için hayırlısı 3 yılda bir pazarda olan bir şey bu bitcoin bir anda yardırarak ATH yapa yapa gider (halving sonrası; son halving 2020 mayısda oldu sanırım) sonrasında güzrl bir düzeltme hareketiyle dipler görülür kurumsallar balinalar alt partiden (bahsettiğim 20-40-100X lere alt parti denir) topladığı paralar ile BTC alır ve bir sonraki halvinge kadar bekler (Halving= madencilerin aldığı blok başına ödülün yarılanması)
Tam olarak bunu bekliyorum

Umarım Gelir
Umarım hocam bir lise son sınıf öğrencisi olarak biriktirdiğim ve çalıştığım paranın eğitim masraflarım dışında kalanını yatırdım bir bilgisiyar parası içerde umarım bana güzel bir bilgisiyarın yanında ilerde bitcoin alabileceğim rakamlar bırakmasını umuyorum
SÖYLEDİKLERİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR