ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sektör değil ise endişe etmeyin kanıtlarınızı toplayın gerekirse karşı dava açabilirsiniz dediğim gibi aynı sektör değil ise com.tr değil ise diğer türlü uzlaşma yolu görünüyor gibi
.com.tr ve aynı sektör hocam, kötü yanıda o ya. :/
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hiç bir şey olmaz Kanıtlarınızı alıp gösterin.
Hocam daha önce mahkemeye tanık olarak bile çıkmadım, bu süreç nasıl işler, nasıl olur hiç bilmem.
AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önünüzde 2 seçenek var

1-) Uzlaşma yolunu gitmemek : Bu hususta bir avukata noterden yetki verip dosyayı emanet ediyorsunuz. Avukatınız vasıtası ile mahkemeye sitenin sadece online kaldığını ve hiçbir şekilde ticari faaliyet göstermediğinizi ispatlarsınız. Bunun sonucunda Fikri ve Sinaii mahkemeleri sadece marka adını kullandığınız için yargılama sürecini başlatabilir. Tamamen sunulacak dosyaları içeriğine göre ilerler ve bu esnada avukatınıza sürekli danışırsınız.

2-) Uzlaşma yoluna gitmek : Durumunuzu kibarca anlatıp, ben size zıt gittim o gün moralim bozuktu.. Genç yaştayım, ticaret hayatına atılmak istiyordum ama bilgisizliğim sebebiyle sizi üzdüm ve pişmanım.. gibisinden cümleler kurarak sert gelen topu göğsünüzde yumuşattıktan sonra pası karşı tarafa atarsınız.
Hocam bunu arayıp mı söylemeliyim yoksa avukat vasıtasıyla mı?
Birde avukat için ne kadar para gerekli, ortalama?