Erakuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teknik hatalar olmakla beraber. İnsanlar da para kalmamaya başladı. Bugünün işini ( alışverişini ) yarına birakmaya başladılar artık yavaş yavaş. Bunun dışında ;
YouTube reklam yöntemini denemeni + olarak , İstanbul'da isen. Ve şirket varsa. Belediyelere reklam vermek etkilidir. Her şey sosyal medya da dönüyor eyvallah ama. İBB ye afiş reklamları ver sonucu gor Derim 🙂
Hocam an itibariyle youtube ye de reklam vermeye başlattım. Bilemiyorum, google den arama yaptırıp siteye giren 150 kişiden de 2 3 kişi ile kalmazdı sipariş verenler diye düşünüyorum. Yani fiyatlar da ortalama mesela çok yüksek değil. Ürün sayfalarında da geziyorlar ama satın almadan çıkıyorlar anlamadım. Belediye işini düşüneceğim hocam teşekkür ederim..

AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, acaba doğru kitleye ulaşmıyor musunuz? Fiyatlarınız mı yüksek kalıyor?
Sizin bu durum ile ilgili bir fikriniz var mı?
Hocam farklı kitlelere farklı rakamlarda tüm kombinasyonları denedim sektör bazında ama sonuç değişmedi..

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muhtemelen hedef kitleniz yanlış kişiler. Ürünleriniz neyle alakalı bilmiyorum ama çrneğin benim karşıma 1000 kere kadın giyim reklamı çıksa bir kere tıklamam. Reklamlarınız konusunda destek arıyorsanız iletişime geçebilirsiniz.
Hocam aynı hedef kitle ile daha önceden uzun süre gayet güzel dönüşler alıyordum. Farklı kitlelere de denedim sonuç aynı.. Sektör çift giyimleri üzerine

storemedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar 1.000₺ karşılığında 3000- 3500₺ ARASI reklam çıkabilirim sizin için iletişim WhatsApp 0850 241 0173
Hocam bu şekilde birkaç arkadaşla çalıştık onlarda da başarılı olduğumuz söylenemez.. o yüzden para ile bir şey almayı düşünmüyorum tekrardan. hiçbir sonuç alamıyoruz çünkü.

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sattığınız ürünler nedir hocam ?
Çift sevgili giyim sektörü hocam

metehan777 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamlarda hiçbir şey değişmediyse yılbaşı azalması aslında normal. Tüm dünyada reklam bid'leri 20 Ocak'a kadar genelde hem düşüyor hem de satış az oluyor. Reklam bütçesini kısıp 20 Ocak gibi yeniden deneyin. Bir de yeniden hedefleme reklamlarınız açık olsun. Bu dönemde daha iyi getiri sağlar diye düşünüyorum.
yılbaşından önce de gayet iyiydi hocam ne olduysa ocak ayının ilk haftası oldu. Yüklü miktarda kış giyim ürünlerine yatırım yaptım; yaz gelmeden satamazsam sıkıntıya gireceğim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hedef kitlenizi değiştirin hocam
tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat işe yaramadı