sysadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu lisanslar yasal değil arkadaşlar.

https://www.webtekno.com/microsoft-t...il-h64917.html
Yasal olmayan lisanslar'ın bir çoğu internet ortamında dağıtılan lisanslardır.

Şimdi örnek olarak şöyle birşey verebilirim. Başımdan dün geçen bir olay bir müşterim geldi ya işte ben 50 ₺ ye dışarıdan bir retail lisans aldım lisansıda aşağıda paylaşıcam arkadaşlar ama işte ben bunu kurdum ama şüpheliyim. Retial lisansı 50 ₺ alabilir hatta dahada pahalıya alabilir buna ben birşey diyemem şuanda ki benim kendi satışım 25 ₺ dir.

Arkadaştan lisansı microsofttan kontrol etmek için istedim verilen lisans :

PKDNX-GV23M-2B386-6D339-M98WR

Yani şimdi diyiceksiniz ya bu lisans çalışır eder ama şunu unutmayın kullanmanızı tavsiye etmem güvenliğini el altında olucaktır emin olun.

Heh birde gelin bunu kontrol edelim.

Yani yukarıdaki paylaşmış olduğum lisansı direk olarak internet ortamında paylaşsanız bile bir sürü kaynak çıkıcaktır.

Örnek kaynak : https://www.google.com/search?q=PKDN...hrome&ie=UTF-8

Bizim satış yaptığımı Lisans :

2CRP6-R9NBY-7X2WF-*****-*****

DİP NOT : Şimdi diyiceksiniz yukarıdaki lisansı herkese mi satışını yapıcaksınız tabikide hayır herkese özel lisanslar veril

Şimdi bu lisansıda microsofttan kontrol edelim.

Microsftun bana dönüşüne göre diyordaki bu lisansa retial lisans bu lisansı istediğiniz arama motorunda aramasını yaptın emin olun hiçbir kaynak çıkmıycaktır. Googleni size vermiş olduğu cevapta şu şekilde olucaktır. ( Aradığınız - 2CRP6-R9NBY-7X2WF-*****-***** - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. )

Yani bu konuya açıklık getirelim.

Peki bu volume keyler neden googlede gözüküyor derseniz microsoftun bir kampandayasında bir sürü volume keyler çok fazla indirime girdi ve alan insanlar dağıtımını yaptı ortalam bir volume key lisansında 10 binlerce kişi vardır. Bunu göz önünde bulundurarak kullanım sağlayınız.

Yakında fiyatı güncelleme yapıcam 20 tlye kadar düşürmeyi planlıyorum

Stok : +1000

İyi forumlar.