ClaxMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boş zamanım ve Borsaya para attığım zaman bir kodlama yapacağım. O zaman sizinle de paylaşırım.

Ayrıca alım satım ile ilgili çok sağlam bir mantık hesabı yapılması gerekiyor. Hangi değerden satın alınılacak ve ne kadar satılacak ani düşüş olunca satılacak mı alınacak mı bunun mantığı oluşturulması gerekiyor. Borsada zarar etmeyecek ve komisyon ücretleri dahilinde kaçtan satılmalı ve alınmalı bunu hesaplamak lazım. Sistem öyle bir çalışmalı ki hiç bir şekilde zarar ettirmemelidir. Örneğin düşüşe geçti. Satışa konulduğunda birisi sizden düşük koyduğunda iptal edilip anında yani bir satış tutarı belirlenmesi gerekiyor. Bunlar hesaplanmalı gerçek bir insan gibi mantık kurmak lazım.

son zamanlarda hep sizin postlarınıza denk geliyorum ve cogu hep faydalı postlar. foruma yeni katılmıs sayılırsınız , uzun süre aramıza olursunuz umarım

dipnot : bilmemne bilmemne tariihçi konusundan da olumsuz bir like görmüştüm , onu unutmadım

bu arada denediğiniz sistemi hacim olmayan coinlerde acık bırakmamaya calısın. kar etse bile satamayabilir