mustafaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telegramdaki tek güzellik karşı taraftaki mesajların da silinebilmesi.. Gizlilik konusuna gelirsek, biz mesajlarınızı okumuyoruz yalanına inanmamızı beklemesinler. Bu uygulamalara biri çıkıp crackli versiyonu yapacak. Diyelim mesajlaşma olurken ekstra şifreleme yapip gönderecek. Diğer telefon izinlerini ise bir şekilde kapatıp kullanabiliriz, lakin WhatsApp api'leri kadar katı olan bir API görmedim. Şahsen ben wp yi silmeyi düşünüyorum. Bugüne kadar zaten data sağladık ama bile istiye de data mı vermeyi de kabul etmem. Şimdi birileri sen kimsin senin ne datan olacak diyenler olacak ama bugün ben silersem yarın başkası silecek tepkimizi ortaya koyarsak eminim bi farkındalık ortaya çıkacaktır.
Telegram + crack nedir yahu Şifreleri kırmak pek mümkün değil hadi onu geçtim telegram kurucusu Rus'tur, Adam gizliliğe çok önem veriyor ki bu sebeple kendi ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Rusyanın sosyal medya sitesi VK'da ona aitti el koydular. Rusya ve İran'da gizlilik politikası sebebiyle erişime engelli.