BenBaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalarım ben de bu telefonu almayı düşünüyorum şuan A70 kullanıyorum ve uygulamalar arasındaki geçişi bana yavaş geliyor. Hızlı bir telefon almak istiyorum ve poco x3 ihtiyacımı karşılar mı bu 120 hz teknolojisi fark ettirir mi?
İnsan gözü 120hz'i daha önce tatmadığı için ilk kullandığın 1 gün boyunca "ulan ne ekran yapmışlar" diyorsun. Ertesi günler ise zaten sürekli elinde olduğu için alışıyorsun ama o 120hz hissiyatını her daim sana belli etmeye devam ediyor. Zaten iki telefon ile birbirini karşılaştırdığında Poco X3 her daim kendini üstün çıkartıyor. Görende telefonu övmek için Xiaomi'den para almışım zanneder..

Kısaca memnunum ve kral bir telefon.. Alacaksan öneririm, eğer imkanın varsa sadece başkaların önerisi ile değil bizzat kendin Teknosa, Vodafone veya VatanComputer gibi yerlere gidip teşhir ürünlerini kullanıp deneyimlemeni öneririm. Yani bizim abarttığımız kadar cihaz var mıymış yok muymuş kendin karar ver. Amacım bizim bu yönlendirmelerimiz/tavsiyelerimiz yüzünden ani karar verip sonrasında pişmanlık hissetme.