Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle de bir durum var, sanırım kişi uzaklaştıralı 1 hafta oldu. Eğer iletişim bilgileri varsa doğru olan öncelikle kendisiyle iletişime geçmeye çalışmanız. Bir yakınını kaybetmiş olabilir, sağlık durumu kötü olabilir, farklı sorunlar da yaşıyor olabilir. Eğer mazeretsiz bir şekilde bunları yaşattıysa tabi ki kabullenebilir bir durum değil. Bende telefon numarası yoktu, sizde varsa güzel bir şekilde durumu belirtebilir, dönüş yapmadığı taktirde hakkınızı arayacağınızı belirtebilirsiniz. Size 1 hafta süre tanıyorum şeklinde konuya giriş yapabilirsiniz.
Kendisine ulaşabileceğim bir mecra yok hocam maalesef. Telefon numarasını değiştirmiş. Ben bu gün yaşamıyorum bu mağduriyeti yaklaşık 20 gün kadar oldu ki konuyu bile daha geçen hafta açmıştım. Kendisi o tarihten sonra foruma 2 kez giriş yaptı ancak dönmedi. Telefon numarası olmadığı için de ulaşamadım. Tek ben de değilim ayrıca. Başkaları da aynı şekilde mağdur edildi ve iletişim kurabildiklerini sanmıyorum. Eğer uzlaşma yoluna gidilirse tabii ki toleranslı olunur. Bir sorun yaşadığını belirtse ve herkese şu anlık borcunun yarısını iade etse sonrasın için gün verse yine kabul edilir. Ancak bu şekilde hiçbir yerden ulaşılamaması bize farklı seçenek sunmuyor maalesef.

Dekontlarda ortak isim Selçuk Çullu, bu şekilde siber suçlara bakan avukatlar vardı. Kendisi 4 yıl önce yüzde 20 komisyon ve kişi başı ufak bir ücret ile dava açabileceğini belirtmişti. Yine bu şekilde anlaşabileceğiniz birileri varsa yineliyorum konuya etiketlerseniz sevinirim.