Güncelleme: Arkadaş bu şekilde mailime dönüş sağladı. Avukat ile görüşen kişiler biraz daha beklerse iyi olur düşüncesindeyim.

Merhabalar. Ben ve benim gibi birçok kişi Space Jam (Selçuk Çullu) tarafından ücretini ödememize rağmen bizi mağdur ederek makale girişi yapmadığı için kendi aramızda toplaşıp şikayet etme kararı aldık. @Quantaism hocam kendisinden satın aldığım sitede bu kişi ile anlaşma yaptı ve sonrasında siteyi ben devraldım kendisinden. Editörlük işine devam etmesi gerekmekteydi bu kişinin ancak birçok kişi gibi beni de mağdur etmiştir kendisi. Ödeme kanıtları ve anlaşma konuşmaları @Quantaism hocamdadır.

Kişinin profili: @SpaceJam;
Benim açtığım şikayet konusu: Tıklayın

Selçuk Çullu'dan Alacaklılar:
@MainBilisim; ( @Quantaism; )
@ferhatcevik;
@Noblee;
@AtaOguz;
@Riot;
@Ayzeta;
@EralpCicekdagi;
@zaferke77;
@bitcosar;
@Backlinkim;
@konuralppolat2;
@ScienceTeacher;
@HostingDunyam;
@webhancher
@bitcosar;

(Etiketin kaldırılmasını isteyenler pm atabilirler.)

Kendisi ile iletişime geçmiş @Backlinkim; hocam. Yazışa detayları şu şekilde;
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aile evinde kalmak zorunda kalmış coronavirüs nedeniyle. O yüzden dönüş sağlayamamış kimseye.

İki kişi daha mesaj atmıştı bana Whatsapp'dan. İsimlerini söylemek istemediler. Eğer fikir değiştirirseniz sizleri de konuya etiketleyip ortak bir dava süreci yürütmeliyiz.
Forum yetkililerimizden bu kişi hakkında kiminle görüşebiliriz dava açabilmek için bilgi verirlerse sevinirim.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 - 4 yıl önce @Yeniceri; hocam bir avukat önermişti. Kendisinin adını hatırlayamadım eğer halen bu konularda hizmet veriyorsa kendisi ile görüşmek isteriz.