Eyvah eyvah hocam hafta içi o zaman kurulumdan sonra kendini belli eder kaç kere sordum halbuki kendilerine sorun var mı diye
Ben henüz XML ile tüm ürünlerimi Shopgez altyapısına aktarmayı başaramadım. Kendilerinden tam istedikleri gibi XML çıktısı çıkardım onu bile aktaramadılar. Daha basit usülde XML çalışmazken sanmıyorum ki e-ihracat pazaryerleri bilmem neler neler yerleri çalışsın. Amazona Etsy ye Aliexpress e öyle ürün göndermek basit değil. Panellerinde belli zaten bu servislerin çalışıp çalışmadığı. Demo sürümde hepsi kısıtlı hiçbirine girip bakamıyorsunuz göz boyama tamamen.
Umarım çalışır hocam. Çalışmaz ise iade talep edin, Faturanızı mutlaka isteyin. İade yapmayacaklardır %100. Dava etmek isterseniz 2 dosyayı birleştirebiliriz. Tabi önce bilirkişi heyete göndereceğiz sonra dava. Ayrıca kestikleri fatura ile verdikleri hizmet alakasız bu yüzden maliyeye ayrıca bir dilekçe vereceğim.
Adamlar faturada hizmet detayına 'teknik destek ve hosting bedeli' yazmış. Ne yer sağlayıcı faaliyet belgeleri var ne bir şeyleri. Yaptıkları iş verdikleri hizmet tamamen 'yazılım kiralama' dır.
Hey yavrum hey insanı salak yerine koyduklarını sanıyor bunlar kendilerini çok akıllı sanıyor. Ne yazılımdan ne teknikten ne de entegrasyondan anlamayan yurdum insanı bunlara bulaşıp projesini yarım bırakıyor ve parası çöp oluyor.
Miktarın hiç önemi yok, öyle iadenin önüne geçmek için envai çeşit senaryoları yedirmem ben onlara.
Bu işlere öyle yabancı değiliz, ömrümüzü verdik.. Sağlam kayaya çarpmamış bu müstakbel meşhur e-ihraaacat firmamız