Merhaba, 2 yıl önce forumdan bir arkadaşa sıfırdan özel bir dala ait eğitim uygulaması yaptırmıştım ardından işlerimden dolayı ilgilenemedim ve mağazada yayından kaldırdım o zamanlar sınav dönemi olduğu için uygulamadan 300TL kazanmıştım. Uygulama güncelleme gerektirmez 500 civarı soru bulunmakta.
Uygulama adı : ''Bekçilik Sınav ve Mülakat Soruları''
Uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/d...ilikegitimkiti Yayınlanma zamanı : 2019 yayılandı 2 ay durdu kaldırdım
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Her ikiside bulunmamakta uygulamalar ücretli satılmaktadır.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Şu an için yok.
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Organik
Günlük aktif kullanıcı sayısı : Yok
Uygulamaların tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Daha önce bilgisayarım bozulduğu için kodlar kayıp. Sınırlama Yok.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Tüm Sorular Gömülüdür
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır, formda yaptırılmıştır.
Uygulamaların kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Mağazaya lisans ile yüklenmiştir ekstra bir şey gerektirmez.
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Yok
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır
Fiyat: 250 TL