Bitcoin gün içinde yaşadığı 315 binlik rekor seviyeden sonra, 300 Bin TL 'ye şuan düştü. Dahada düşüceğini düşünüyorum, yatırım yapmak kesinlikle mantıklı değili. 1-2 gün beklemekte fayda görüyorum.
Zamanında 110K'dan 50K civarına düştüğünü gördük. Bencede yatırım yapılmaz
geçen hafta 200 bin di geçtiğimiz ay 120 binlerdeydi...
315den 300e anca düzeltme olur hocam düşüş değil
Düşüşü de zaman gösterir zaten
Dünde aynı konu açıldı. 30K düşüp 30K yükselebiliyor. Kimseyi yönlendirip günaha girmeyin ayrıca yapılan yorumlar suç teşkil ediyor.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
zaten balon dediklerimizin arkasından bakmadıkmı sadece
Yatırım yapmayın , almayın , düşücek diye diye bitirdiniz bizi be kardeşim ...
çok fazla oynak takip ediyorum ama şuan yatırım çok zor çok riskli
294 oldu şuan

Çok hızlı düşüyor.. Zaten önceki düşüş ve bugünkü yükseliş belliydi. Zenginler bitcoin topladılar piyasadan. Bugünde nakite çevirdiler işte.
muhtemelen öyle olacak benim Btc ile ilgim yok Litecoin ile var 320 'den almıştım 930 'dan sattım 300 lere döneceği günü bekliyorum
3 yıldır alacağım alacağım diyorum. keşke alsaydım ne güzel artıyor diyorum. 5-10 yıl daha giderim böyle herhalde
23 bin dolarken düşer diyordum ben. Hiç belli olmaz, keriz silkmede yapabilirler. Dikkatli olmak gerek.
20 liralık aldık 2-3 ay önce şu an 40₺

düşecek elbet ama yine çıkar
(yatırım tavsiyesi değildir )
33 bin dolara kadar bile düşebilir sıkıntı yok geçmişte zaten %20 lik düzeltmeler yaptı ki zaten %20 en sert düzeltmelerinden birisi zaten. Daha fazlası tehlikeli olabilir zannımca. YTD
Teknik analiz bilirseniz ufak zararlar ile stop olursunuz düştüğünde daha alttan toplarsiniz
1 sene içinde 150bin altınıda görecek 500bin üstünüde.
Ben düşse'de çıksa da almaya devam ediyorum. Düşmesi'de çıkması'da şuan da umrumda değil uzun vaadeye bakıyorum ben kısa vaade her zaman risklidir

(YTD)
beyler korkun cunku ben aldim
kesin yarina 200 o
işte bitcoine ilk o zaman girdim. O durumu yaşadıktan sonra bir dahada girmek istemedim.
binance referans kodu arıyorum %20 veya %15 komisyon fee sağlayan iki taraflı atmak isteyen varsa ref ssi ile atabilir
Yanlış yönlendirme yapmayın..
Hocam yanlış yönlendirmeden kastınız nedir? Yatırım kişinin kendisine ait karardır. Zorla alın yada almayın demedik. Güncel olan BTC fiyatını paylaştım sadece.
Geçmiş olsun hocam. Böyle durumlarda paniğe kapılmamak lazım yoksa hepsi elden, avuçtan gidiyor. Zamanında ismi lazım değil bir altcoine yatırım yapmıştım %30 düşüş yemişti panikten satmıştım.
O zamanlar grafik okumayı, düzeltme felan nedir bilmiyoruz tabi kendi kendimizin bacağına sıkmıştık. Bu işlere meraklı arkadaşlara da tavsiyem, ilk önce grafik okumayı öğrenin sonra kendi yatırımınızı tavsiye almadan yapın.
Bitcoin gün içinde yaşadığı 315 binlik rekor seviyeden sonra, 300 Bin TL 'ye şuan düştü.
Buradan sonrası tamamen yönlendirme ve kişisel yorumunuz bitcoin e o şekilde bakılmaz ve bitcoin bazı yerlerde hala düz olarak 310 olarak ticareti yapılıyor
düşüşü uzun zamandır bekleyen balinalar var 300 280 arası bekliyorlar alım için toplayıp 340k bulcak YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bende ethereum kovalıyorum, en son 600 den almıştım, yuzdeyuz kar ettim, bakalim tekrar alım fırsatı verecekmi
Ekran karti alip kazmak daha mantikli sanki.
Bizim Demirörenin piyangolarına gir şansın daha yüksek. Büyük oynayan harici bitcoin çerez parası kazandırır. Büyük dediğim 1 milyon dolar civarı. Al sat yapıp güzel para kazandırır.
ytd.
Geçen gün BITCOIN için "İncir Ağacı Tohumları Büyüdü yakında evlere dikilecek" diye mesaj yazmıştım. 2 gündür yerinde sayan BITCOIN (303.000 TL) , 278.000 gördü ve 288.000 TL de durdu.
Kalan incir ağaçlarının evlerinize dikilmemesi için BITCOIN uzak durun. Yatırım tavsiyesidir.