Herkese hayırlı akşamlar
Arkadaşımla bir şeylerle ilgilenmek vakit ayırıp bir şeyler yapmak istiyorduk Bazı şeyleri düşündük Youtube için içerik üretmesi zor , e-ticaret mantıklı ama vergi levhası vs gerekli biz de site kuralım onla uğraşalım dedik
Daha önce smmpanel , paket satış sitesi , idda tahmin ve küçük bir iki site kurmuştuk . Çok tecrübeli değiliz sadece profilimdeki sitede makale yazıyordum . ADS SEO gibi şeylerde çok iyi olduğum söylenemez hatta hiç bilmiyoruz
28.000 Takipçili bir instagram hesabı var alıcısı olmadı onu kullanacak gibiyiz

Telegram ve Twitter da açıp beraber ilerletmek istiyoruz .
Teknoloji sitesi için .com Domain öneriniz ve Tema Öneriniz Neler ? Şuandan getirisini düşünmek tabiki de doğru değil ama merak ediyorum türkçe normal ayarda 5-6 Aylık bir site ortalama ne kadar kazanır ? Önerileriniz Neler ?
Niche site kurmak ingilizce site kurmak Pinterest destekli site kurmak gibi şeyleri çok görüyordum ama içerik de zorlanabiliriz küçükten başlamak gerekiyor . Haber siteleri de çok kazandırıyor diye biliyorum bu tarz çok kazandıran TBM si yüksek kategoriler var mı ? meraktan soruyorum hiçbir şey bilmeden kurup çok çok kazanacağımdan değil
Genelde forumda yeni site açıp adım adım yaptıklarını paylaşanlar görüyordum şimdi nereye geldiler merak ediyorum