Bu konu Web sektöründe inanılmaz boyutlarda bir konuda bir şey yapıyorsunuz azıcık tutmaya görsün hemen 3er 5er kopyalanıyor. İnanılmaz birşey bu sadece websitede değil her ürettiğiniz ortaya koydugunuz yeni fikirde böyle. İlk oldugunuz için bir şekilde bir sıfır öndesiniz tabi ama yinede insanı geriyor sinirlendiriyor. Benzeri pek çok proje yapılabilecekken birebir aynısını yapıyorlar. vaktim olsa daha onca alan var vaktim olmadıgı için yapmıyorum örneğin, adamlar oradan devam etse kendi yollarını çizecekler ama yok illaki kopyala ve birine rakip olmalı 😅
bir yerde çiğ köfteci para kazansın hemen 10 tane oluyor. Bu vizyonsuzluk bu çapsızlık nedir anlam veremiyorum
Risk almaktan korktukları için hazır işe konmak istiyorlar, o yüzden hayatları boyunca kendilerine hiçbir şey katamayacaklar.
sitemi foruma tanıtamıyorum ya. İçeriklerimi kopyalarlar benden önce indexletirler diye. İmzama sitemi ekleyeme korkuyorum.
taklitler aslini yüceltir
taklitlerden kaçinin.
Dediğiniz gibi her yerde mevcut olan bir sorundur.
- üretmek,
- düşünmek,
- vakit harcamak
3'ünü aynı anda asla tercih etmezler.
Adamlar bunu bir iş olarak görüyor. Ben hayatımda COPY PASTE diye iş alan insanı ilk kez TR'de gördüm. Başka yerde böyle bir iş veya sektör yok. Adamlar bildiğin iş olarak bakıyor olaya