Özel Yazılım Script Sorunları çözdürülecektir.
Script özel yazılım olduğundan yapılacak işlemleri team yada benzeri uygulamalar üzerinden yaptırmak istiyorum, team ve benzeri ile uzaktan bağlanarak işlem yapmayacak arkadaşların teklif göndermemesini rica ediyorum. ftp bilgisi verilmeyecektir.
Yapılacak işler: hostun php sürümü değiştirildiğinde sistem çöküyor, bu sorun ortadan kaldırılacak.
sidebardaki yazıların konu adı genişliği ve resim genişlikleri istediğim seviyeye çekilecek. (Yaklaşık olarak Şuan resimler 310 genişliğinde, yazılar 500 genişliğinde) resimler 310*200 olacak, yazı da 310 ölçüye getirilecek, daha uzun olanlar alt satıra geçecek. sitenin neresinde olursa olsun tüm resimlerin boyutu 310*200 olacak. resimlerin url adresindeki boyutu da bu olacak.
siteye çekilen resimler değiştirilecek (Bu kısım işi alan kişiye anlaşma esnasında detaylı anlatılacak, buradan bilgi veremiyorum)
Cronjob ayarlanacak.
Üstte arama motoru kısmı kaldırılıp yerine google arama motoru kodu ekleyebileceğim bir alan eklenecek, buraya panelden arama motoru kodu ekleyip kaydedeceğim ve sitenin en üstünde arama motoru görünecek.
Logo alanının ölçüleri değiştirilecek.
admin girişi yapmış kişi tekil yazılara girdiğinde görünecek bir Düzenle Linki olacak, tıklayarak yazıyı düzenleyebilecek.
Sosyal ağ paylaş, beğen butonları değiştirilecek. (Benim vereceğim kod eklenecek.)
sidebarda popüler konular, yeni konular diye bölümler var ve iki bölüm arasında bir boşluk var, o boşluk kaldırılacak.
Yazarın son konuları, ana sayfadaki yeni konular, popüler konular kısımlarına sayfalama yapılacak sayfa 1 2 3 gibi. ve her sayfada görüntülenmesi gereken konu sayısını panelden ben ayarlayabilmeliyim. 15 konu, 16 konu gibi. sayfalara da en alta ve en üste panelden kod girilip kaydedilecek şekilde reklam alanı eklenecek.
Yorumlar kısmı 3 segmeden oluşuyor, en baştaki en sona alınacak.
anasayfadaki index.php iptal edilecek. site.com açılacak, site.com/index.php açılmayacak
Boostarp kullanıldı.
Fiyat tekliflerinizi ve işlem sürenizi mesaj gönderiniz.