Merhaba,

Öncelikle ellerinize sağlık. Sektör her ne kadar doyuma ulaşalı uzun zaman geçmiş olsa da farklılıklarınız var ise dilediğiniz noktaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu aşamada en önemli soru şu şekilde;
  • Biz kullanıcılar hem oyun hem de teknoloji açısından neden sektörde yer edinmiş isimler yerine sizi takip edelim?
Gördüğüm eksiklikler olarak;
  • Temanızın izin verdiği tüm nimetleri kullanayım derken yazı içerikleri SEO açısından çok eksik kalmış.
  • Site arka planı vb. tamam iyi güzel de arka planda dolu bir görsel 2010 dönemlerinde kaldı, şu an kullanıcı bunu aramıyor.
  • Kategoriler vb. karışık, kolaylıkla hedeflediğim kategoriyi, içeriği bulamıyorum.
Umarım hayallerinizdeki noktaya ulaşabilirsiniz ve 6 ay 1 sene sonra "ben sıkıldım" moduna düşmez, istikrarlı bir şekilde ilerlersiniz. İyi çalışmalar.

Edit: Temayı soranlar olmuş. Tüm WordPress sitelerin temalarını şu siteden aratarak öğrenebilirsiniz: WordPress Theme Detector - Free online tool to find a site´s theme (wpthemedetector.com)

Ya da sağ tık siteyi incele diyerek <head> bölümünde kolaylıkla hangi temanın kullanıldığını (Jannah) öğrenebilirsiniz.