Merhaba arkadaşlar, sinema haber sitem için bir eklenti yazdırmak istiyorum. themoviedb.org sitesinin sağladığı ücretsiz apiden veri çekerek siteme eklenmesini istiyorum. Şuan wpmovielibrary.com (ücretsiz) kullandığım eklenti en son 2018 yılında güncellendiği için birçok yeni özellikten yararlanamıyorum. Kullandığım ücretsiz eklentinin eklenti kütüphanesine (
https://github.com/wpmovielibrary/wpmovielibrary) erişebilirsiniz. Siteme aktarılmasını istediğim veriler: Film Bilgileri- Adı, Gösterim Tarihi, Konusu, Yönetmeni, Süresi, Ülke, Oyuncuları, Fragmanı, diğer sistemdeki görselleri. Dizi Bilgileri Aynı Şekilde olacak. Son olarak da Oyuncuların verilerini tamamen alınması olacak, örnek olarak size görseli aşağıda sunuyorum. Ben istediğim içerikler site içerisinden kolayca kendi siteme ekleyeceğim şekilde ayarlanmalı ve seo uyumlu olarak düşünülmeli. Bu alanda tecrübeli ve referans işler gösterebilecek kişiler fiyat verirlerse sevinirim. Anlaşacağımız arkadaşa çalışma öncesi ödeme yapacağım. Themeforestda iyi düzenlenmiş 15$lık eklentiler mevcut ancak oyuncu bilgileri için destek sunmuyor.