berfubayav adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu tekrar gözüme takıldı, ne yaptığınızı merak ettiğim için geldim. Allah'ım bu nasıl bir sevimlilik ya, tam bir kuzucuk Bu arada veteriner tavsiyesine ihtiyacınız olursa, Bahçelievler Veteriner Kliniği'ni öneririm. Ben de Antalya'da yaşıyorum. Kedilerimi götürdüğüm Veteriner Hekim Tolga Bey'den çok memnunum. Özellikle sokaktan gelen hayvanlara karşı inanılmaz duyarlı. (Ne yazık ki bu gözler sokaktan bir kediyi tedaviye götürdüğümde "aman bununla neden uğraşıyorsunuz, zaten ölür harcadığınız paraya değmez" diyenleri gördü. Şimdi o değmez dedikleri kedi, benim can yoldaşlarımdan birisi.) Cins olmayan hayvan sahiplerine tedavi ve bakımlarda inanılmaz indirim de uyguluyor kendisi. Başka veterinerlerin 100 lira aldığı bir işlemi 25 liraya yapmışlığı bile var. Kesinlikle reklam değil yanlış anlaşılmasın, herhangi bir ticari ya da farklı bir bağlantım yok. Ama hayvan bir dostunuz olunca 7/24 ulaşabileceğiniz bir veteriner hekimin olması çok önemli. (Bizimkiler sağ olsun camdaki fileleri açıp, telleri aralayıp bir şekilde aşağıya atlamanın yolunu buldukları için ve bunu hep gece 11 sularında yaptıkları için bizim çok ihtiyacımız oluyor en azından. )
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.. Veteriner önerisi içinde teşekkür ederim, kendisi bize çok uzak değil, bu hafta ziyaret edip karma aşımızı kendisine yaptırabiliriz. Tekrar teşekkür ederim