manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siyaset yapmamak için demişsiniz ama işiniz sadece siyaset nevşehir halkı bu kişiyi secmiş uslubundan tavrından rahatsız olsaydı seçmezlerdi yada rahatsızlar sa bir dahaki seçimde oy vermezler artık bana tiksinti vermeye başladı her platform da siyaset görmek twitter facebook r10 donanım haber hangi tarafdan olursa olsun gerçekden bunalttı facebook da 2.ei pazarında siyasi yazılar 2.el otomotiv grubunda siyasi yazılar twitter aynı şekilde r10 aynı şekılde her gün bir konu hangi taraf olduğu önemi değil bıkdırdınız...
Hocam her yerde siyasi konuların olması gerçekten hoş değil bende memnun değilim ama şöyle düşünün; refah olan bir yerde halk bu kadar siyaset konuşmak zorunda kalırmıydı sizce? Tamam halk işine baksın geçimini sağlasın vatanına hayırlı olsun, bunu herkes istiyor kimsenin siyaset yapmaktan zevk aldığını düşünmüyorum zevk alan kişiler zaten onu iş olarak yapıyordur, yani memleket için fazla kaygısı olmayan kişidir. Bizim derdimiz memleket, viral olmak ya da tartışma ortamı yaratmak değil. Böyle insanları elbette destekleyende vardır seçimle geliyor ama benim buna saygı duymam ne kadar doğru? ortada yanlış bir şey var ve bunu eleştirmek benim hakkım tepkimi göstermek benim hakkım. R10 bunun yeri değil ama, ortada gerçekten ciddi bir mesele var farkında mısınız bilmiyorum ama.