Sezer_Yalcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Nevşehirli olarak Rasim başkan halkla iç içe ve şehrini seven ve şehri için gece gündüz çalışan birisidir. Bu videonun tamamını ve önceki olayı izleyin, okuyun ve dinleyin kısa kesilmiş video ile insanların günahına girmeyin.
kusura bakmayın yanlış anladım sanırım, asıp kesmek, tehditvari konuşmak, sinirlenmek vatan severlik mi? özür diliyorum biz yanlış yoldaymışız, o zaman herkes bu insan gibi olmalı gerçek vatan severlik budur öyleyse. Kısa kesilmiş bir video kimin sözleri yine kendisinin sözleri düblaj yapmadık yani orada. Samimiyeti çok yanlış anlamışsınız bence hocam siz keza Rasim bey de öyle, fazla samimi konuşmaya çalışırken içinde ki öteki benliğini çıkarıyor, dikkat edin videonun ilk 15 saniyesinde farklı bir uslub sonraki saniyelerinde de ise bambaşka bir kişiliğe geçiyor. Bu mu samimiyet? Ortada biri günaha giriyorsa oda bu zihniyette olan insanlar ve onun destekçileridir, memleketçilik oynamayın artık bıktım sıkıldım. Siz memleketçilik oynuyorsunuz ya, bu ülke de ki Kürt vatandaşlarda haklı olarak özerklik ister, sizinle aynı zihniyetteler çünkü.
Daha aynı şehirde bile yaşamayı beceremeyen ilçelerimiz var cidden çok komiksiniz. Kapadokya Nevşehir'den ayrılmak istiyor mesela, Develi Kayseriden ayrılmak istiyor. Bakın bunlar gerçekten utanç verici, şimdi diyeceksin ya ekonomik kalkınma felan "ha ha haa"