Ben torpilden bahsetmedim hocam anlamadığınız kısım bu bir cekiliş degil dediğiniz gibi kampanya ve bu kampanyaların kuralı vardır başta kendilerinin dediği adette ve Sıraya göre eğer bunu yapmazsanız bu sorundur ve bunun müşterileriniz yada potansiyel müşterileriniz karşısında cevabı verilir gündemimizdeki whatsapp olayı gibi düşünün bu verileri hep alıyorlardı ama bunh aldıklarını size onaylatmak istediler ve suan insanlar konuşuyor işte her adımın şirketler için bazen iyi bazen kötü yanı vardır nasıl siz teşekkür konusu açıyorsanız 1 TL Domain aldım diye insanlarda söylediler ama verilmedi diye şikayet konusu açabilir çok normal bir durum 1 TL DİE kişiler bunu beyan etmicek degil ozaman 1 TL alanda konu açmamalı zaten 1 TL olumlu TRade verilmiyor kurallar gereği yasak
Herkes istediği konuyu açmakda özgür. Ben kimsenin hizmet alamadığı için şikayet konusu açmasını tartışmıyorum. Ben aldığım hizmeti teşekkürle taçlandırmak istedim. Açtığım konu altında yapılan ticarette esrarengiz olaylar varmışcasına yapılan yoruma cevabımdır.