birinden duydum banka hesabınızdaki parayı felan çekebilirler felan diyordu bu laftan sonra korktum açıkcası böyle birşey mümkünmü ?
Yahu koskoca facebook senin banka hesabında ki parayı ne yapacak? Milyar dolarlık şirket hakkında dönenlere bak sanki kadıköyde ki işportacıymış gibi muamele ediliyor.
Adam kişiselleştirilmiş reklam gösterecek sana tek yaptığı bu. Zaten milyon yıldır yapıyor bunu. Mesajlarını analiz ediyor botlar aracılığıyla ve sana bu mesajlarla ilgili reklam döndürüyor facebookta instagramda. Atıyorum mutfak robotu alıcam yazdın sana mutfak robotu reklamı çıkartıyor. Bunu zaten facebook google gibi şirketler milyon yıldır yapıyor çünkü böyle yapmazsa kimse tıklamıyor reklamlara. 15 yaşında ki çocuğa çimento reklamı çıkartırsan ilgilenir mi? Yok, bu sistem adamına göre reklam çıkartıyor. Farkında olmasalarda bu sistemi seviyor herkes, çünkü çimento reklamı mı görmek istersin yoksa ilgin alakan olan bir şeyin reklamını mı?