vlkndmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesaplar ve program gerçekten çok kaliteli, mami hocamın kişiliğini söylemeye gerek bile yok. İstediğiniz saatte arayın hemen bir ilgi bir alaka, gerçekten ilgisinden mahcup olduğum için -sorun yaşamıyorum- ancak sorun yaşarsam dahi arayamam. Gerçekten herşey için çok teşekkürler. Bu tür projeleriniz de daim olur inşallah.
batoksca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alımlar devam ediyor. Mami hocam kesintisiz hizmet ve profesyonel destek için teşekkürler. 10 numara 5 yıldız
Teşekkürler hocam bol kazançlar dilerim.

BaranRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yapıldı sistem için bekliyorum, sistemi test ettikten sonra durumu yazacağım.
Aramıza hoşgeldiniz. Bol kazançlar hocam.

Aslisu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan hesapları kullanan biri cevap verebilirim? Hesaplarda kart eklerken veya reklam girdikten sonra kısıt yiyen varmı ?
Fatih58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arkadaş ile ile hiç çalışmadım burada sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama önceki deneyimlerime göre hesaplara kart ekleme işini siz yapmıyorsunuz sadece reklam hesabından reklam veren olarak görünüyorsunuz ve reklam çıkmaya başlıyorsunuz 150 tl limit dolunca yenisi ile devam ediyorsunuz ben kullandığım reklamlarda kısıtlama çok yedim o yüzden cloaker kullanmak için araştırma aşamasına girdim yeniden umarım sizde umduğunuzu bulursunuz iyi akşamlar..
Sistem içersinde BİLGİLENDİRME menü'sünde güncel videolar ve bilgilendirmeler paylaşıyorum. Gayet açık ve net olduğunu düşünüyorum.

hy tercih eden tüm arkadaşlara teşekkürler bol kazançlar.

Gemisini yürüten kaptan.