Merhabalar, öncelikle bu tarz papara hesap üzerinden ************** çoğalmaya başladı demekki bir sürü insanı bu şekilde kandırıyolar.
Bu instagram hesabı arkadaşıma yazmış , Thodex firmasına papara hesabınız kaydedilicek ve sizin ibanınıza 850 TL yatıcak denilmiş.
Arkadaşımın bana kiralikpaparahesapalinir kullanıcılı hesap bana bu şekilde şeyler yazdı dediğinde kullanıcı hesabından zaten bütün olayı anladım.
Arkadaşıma yazan kişinin numarasını istemesini ve wp den konuşmaya devam etmek istediğini söylemesini istedim, düşündüğüm gibi vermek istememiş ve bir de üstüne bilgilerini alıp napalım demiş.
Thodex firmasına bildiriceğini ve sizin dediğiniz gibi yasal olduğunu belirtmesini istedim arkadaşımdan.
Ona da bir cevapları olmuş elbette. "Kardeşim vermiyosan sen bilirsin yoğunuz şuan" demiş.
Son mesajımız da göründüğü gibi dolandırıcıya engellemeden önce bi gözünü korkutalım dedik ancak bunlar durmak bilmezler korkupta kaçıcak bi tipler değil o sebebten ötürü herkesin dikkatli olmasını isterim.