Bunu Google'dan talep edemezsiniz hocam. Bu durum benim başıma geldi. Daha önce aynı isim soyisimle açtığınız o maili bulup, Google Pay kısmını iptal edin. Ben o şekilde yapmış ve çözmüştüm.
hocam hatırlamaya çalışın. Eğer hesabınız yoksa temiz bilgisayarda, temiz ip adresle başvuru yapın. O da olmazsa, forumda Pinsiz Domainsiz hesaplar satılıyor. En garanti yöntem bu.
Hesabımı hatırladım hocam. tekrardan yeni bir sorum olacak. aşağıdaki gibi bir sorunum var. ödeme yöntemi ekleyemiyorum. " ödeme yöntemi ekleyin " kısmı pasif bunun sebebi daha önce hiç bir şekilde ödeme eşiğine gelmemem olabilir mi yoksa hesapla ilgili bir sıkıntı mı var.
Not: bu hesap 2016 da falan kuruldu hatırladığım kadarıyla adres doğrulama vs yapmadım evime bir kod falan gelmedi yani ama youtubeye bağlıydı ve bakiye olarak 0.24 kuruş bir kazan görünüyor.
Kazanç eşiğinize ulaşılana kadar ödeme yöntemi belirtmeniz gerekmez diyor ama bu bilgilendirme mi hani ödeme yöntemi eklesenizde olur eklemesenizde olur tarzında yoksa bir hata mı anlayamadım açıkçası