bytprk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamda hakobaba nın yazdıklarını yazacaktım yine çokk bilgili arkadaşlar borsa hakkında engin bilgilerini döktürmüş ama mantık hatası olabilececeği ihtimalini unutmuşlar..

Arkadaşım borsa da gittin migros a ortak oldun diyelim orda faiz var alkol var her şey var sende günahına ortak oldun işte neden dar pencereden bakıyorsunuz...

Bana göre para üzerinden para kazanmak her şekliyle haram ama kendimize hakim olamıyoruz o ayrı..
aynen hocam birisi yazmış bu şans değil uğraşıyorsun takip ediyorsun vs vs bilmem ne bilmeden konuşanlar var yazanlar var. arkadaşım haram helal yönden sıkıntın yoksa o başka mesele kimse sana karışmıyor boş şeyler yazma ama haram helal günah mı diye soruyorsan ben bunları kendi kafamdan uydurmuyorum internetten araştırdım tüm hocalar bunu söylüyor diyanet vs. sizinde dediğiniz gibi hocam alkol satışı vs varsa faizle para döndürüyorsa yani bunlar gibi yüzlerce şey var bu şirketlerin hisseni alırsan onların ayakta durmasına büyümesine vs yardımcı olmuş oluyorsun ama bu işerin hiç biriyle uğraşmıyorsa sorun yok bu şirketlerin isimlerini sürekli 3 ayda bir araştırıp güncelleyen siteler kişiler var bulabilirsin.