Hocam iyi bir insan olabilir, geç de olsa gayet ilgilendi; hatta hesaplar için telafi verdi ancak ben hesabı kullandığım an kısıt yedim, forumda aktif olarak facebook reklamları veren satışını yapan profesyonel bir arkadaşa yaptırdım kesin ben yapamıyorumdur diye o da bu hesaplardan kısıt yedi. ( normalde kendi açtığım hesaplarda sıkıntı çıkmıyordu fakat buradan aldıklarımda çıktı kendime yine de facebook reklam konusunda güvenmediğim için bu yorumu yapmadan önce hak yememek amaçlı işinde profesyonel bir arkadaşa denettirdim. )

İadenin olmaması sayesinde de param tamamen boşa gitti. -ilk sayfada belirtildiği için karşı gelemiyorsunuz bu kurala-
Bu yorumumun altına satıcı biz açıyoruz, siz açamıyorsunuz tarzı bir yorum atacak; atabilir. Kendinize has bir taktiğiniz olabilir ama genel taktikler ve forumda bir profesyonelin kullandığı taktikler işe yaramıyor.

Kısacası tekrar söylüyorum; satıcı iyi bir insan olabilir fakat hesaplarda sıkıntı çıkınca telafi yapıyor, telafide de sıkıntı çıkıyor yani sonuçta yatırdığınız bakiye çöp oluyor. Zaten site adresinde hesap gidiyor diye belirtmiş; aynen öyle hesap gidiyor. Önermiyorum şahsen.