merhaba arkadaşlar yeni bir tema yükledim ama "Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'cryptro_include_fontawesome' not found or invalid function name in /home/yenicoin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 " temanın en üst kısmında bu yazıyı yazıyor dediği konuma gittim ama bir sürü kod satırı var ne yapacağımı bilemedim, nasıl düzeltebilirim yada nasıl kaldırabilirim f12 ile baktığımda bu şekilde
<b><font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Uyarı</font></font></b>
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;"> : call_user_func_array () geçerli bir geri arama işlevi 'cryptro_include_fontawesome' bulunamadı veya geçersiz işlev adı olarak 1 parametre beklediğini </font></font>
<b><font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">/home/yenicoin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php</font></font></b>
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;"> hattında </font></font>
<b><font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">287</font></font></b>
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.