hknnnnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle saçma bir şey görmedim, diğer kişilerden elde edilen gelir nedir ya bunun ticari olduğunu nereden çıkarmış (siz beyan ettiyseniz bu ticari gelir diye o başka) üstelik bunun KDV'ye tabi olduğunu nasıl öngörmüş?

Hiç uğraşma hocam, iyi bir danışmanla çalışırsan bu vergi ve cezaların hepsi iptal olur, Sana tavsiyem bilgili birine danış, tabi ki son karar senin ama hakkını ara bence.

Biz bir çok arkadaş bu konuları dava ettik ve senin kadar yanlış bir uygulamada yoktu
Evet, eğer bu işlemlerde düzeltme yapmaz ise mahkeme yolunu düşünüyorum. Adsense dedik hadi bir nebze öderiz vs ama. bu aile dışından farklı bir isim soy isim den para geldiğini görünce katmış. Ablamdan borç para almıştım evlendiği için soy ismi değişti onun bile vergisini çıkartıp kdv sini hesaplamış. ve işin sinir edici kısmı direkt en başından beri sadece adsense cezaları inceleniyor denildi. Başka birşeyin cezası olmayacak denildi.

Beni resmen abim şirket gibi göstermiş hesaba ne yattıysa vergilenmiş ama gider göstermenide kabul etmiyorlar. Yok böyle bir dünya.