ocalburakdurmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tüm kredi kartlarını kapatıp enpara ve bonus'da kaldım. enpara dijital hizmetler için sürekli kampanya tazeliyor. zaten yoğun kullanırsanız ayın enparalısı olduğunuz için pek çok ürünü ya da hizmeti indirimli alıyorsunuz. bu konuda en eskisi olduğu için enpara ile sorunsuz çalışıyorum +5 yıldır. ayrıca blog yazdığım sitede birkaç enpara içeriği üretip bunları iyi sıralamalara getirip ziyaretçilerimize önermiştim. Bunu hayvanlara mama bağışladıkları ve TEMA vakfına bağışta bulundukları için yapıyordum. Bu tür projelerde de çok aktifler. destek ekibi bugüne kadar karşılaştığım en iyi ekip diyebilirim. resmen telefonu kapatmayın size daha fazla nasıl yardım edebilirsem edeyim mottosu ile ilgileniyorlar. netflix spotify kitega appstore gibi indirimlerini sık sık kullanıyorum. geçen bonus kartımdan 145 lira gibi bir tuta çekildi hizmet bedeli adı altında. arayıp iptal edilebiliyor fakat ne gerek var? arayıp iptal ediliyor fakat zaten kullanıyor olduğum bir kartı kullanma taahhütü vermek zorunda kalıyorum. 145 TL için uğraşıtırıyorlar insanları. bonus'u da kapatırım ilerde. enpara için bir çok alışverişte faizsiz 3 taksit hakkımı da kullanıyorum. aslında saymakla bitmez. eğer borcunuzu aksatan biri değilseniz faiz oranlarına takılmayın. şahsen ben %5 faiz koysa yine kullanırım çünkü hesabıma otomatik talimat verdim kart ödemesi yapılması için. havale eft ücreti ilk çıktığından beridir yok. kredi kartı ve hesap kartı ile ücretsiz fatura ödeyebiliyor, talimat verebiliyorsunuz. bir çok bankada bunlar parça parça sunuluyor olsa da enpara en başından beri bunların tümünü ücretsiz olarak veriyor. bazen görüyorum enpara şöyle enpara böyle diye kötüleyenleri. biz iş yapan insanlar olarak hesapları yoğun kullanıyoruz. tüm bankaları kıyaslayınca enpara gerçekten hizmet verme odaklı kurulmuş bir proje, bu yüzden kötüleyenleri asla anlayamayacağım sanırım. Bence siz enparaya geçin. hatta DM den mailimi vereyim referans olarak yazın beni. iki tane kediye ya da köpüşe birer kap mama gitsin başka kazancımız yok merak etmeyin

reklam olarak görmezseniz detayları şurada yazmıştım: https://webdeyazilim.com/enpara-nedir-yorumlar.html
ayrıca yazı içinde referans bağlantımızı görebilirsiniz. reklam olarak algılasanız da olur dediğim gibi kazancı barınaktaki hayvanlara mama. bundan gocunmamalıyız.

İyi forumlar dilerim
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Mevcutta yıllardır enpara.com müşterisiyim. Sadece enkart (kredi kartı) sahibi değilim. Sanırım böyle bir durumda referans kodunu kullanamıyoruz. Ama olsun. Söylediğiniz konusunda haklısınız. Ben böyle bir destek ekibi görmedim. İnsanın canı sıkıldıkça destek ekibine bağlanıp konuşası geliyor :P

merttuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartı olarak garanti bonus ile Akbank kartlarini öneririm çünkü bonus kampanyaları çok oluyor devamlı harcama yapan birisi isen birçok kampanyalardan yararlanabilirsin enpara kredi kartida kullanıyorum fakat fazla bir kampanyasi olmuyor tek iyi özelliği kart aidatı olmuyor. Fakat zaten Akbank ve garantide aidatları bonus çip paralarla fazlası ile çıkartabiliyorsun 🙂

İyi forumlar dilerim
Değerli yorunumuz için teşekkür ederim. İşler çok belli olmuyor yeri gelir 1 ayda çok fazla alışveriş yaparım yeri gelir aylarca kullanmayabilirim bile. Kampanya takipbi yapıp faydalanacak birisi değilim pek. O yüzden sanırım en doğru karar enpara benim için. EFT/HAVALE için ücret kesmemesi büyük bir artı benim için.

Rootkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedefe odaklı bir şekilde çalışmalısınız bu nedir, sık sık market alışverişi yapan biriyseniz market alışverişlerine puan veren yerleri tercih etmeniz, sık sık havale eft yapan biriyseniz ona göre bir yeri tercih etmelisiniz. Öncelikle ne istediğinizi belirleyin önerimizi yapalım. Bu arada kredi notunuzu öğrenin her bankadan istediğiniz gibi kredi kartı almanız kolay olmayabilir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız. Öncelikle kredi notumu öğrenmem en doğrusu olacaktır. 5 yıldır kredi kartı kullanıyorum ve bu süreçte sadece 1 kez ödememi 2 gün geciktirdim o da dalgınlığıma geldi unutmuşum. Diğer faktörler vs de işin içine girince yani çok düşük çıkmayacağını düşünüyorum ama tabi hiç bir şey için kesin konuşmamak gerek. Sanırım enpara yine en uygunu benim için.