anladım hocam tam sormak istediğim bu değildi yinede çok teşekkürler zahmet edip yazmışsınız. Asıl sorduğum, bu hesapları botlar yardımı ile mi açacağım? Nasıl yapabilirim acaba ?
Hocam örnek vermek gerekirse , ilk önce instagram hesap acici bir botunuz olmali , hesaplari actiktan sonra bunlari göndermeniz icin instabom scripti gibi o hesaplari ekleyip tek tiklamayla veya api ile gönderebilecek bir sisteme bu hesaplari eklemeniz gerekiyor . Ekledikten sonra zaten gerisi kolay . Forumda scripti 600 tl gibi bir fiyata satanlar vardi arastirabilirsiniz . Hesap acici botuda en az 2500 tlye bulursunuz oda stabil çalisirmi bilinmez ( ucuza almayin sakın elinizde patlar . Cogu yazilimci sadece otomasyon olarak botu yaziyor ve bir zaman sonra spama düsüsnce ben otomasyonu yazdim gerisiyle ugrasmam der . İsin ustasindan alin yillardir bu isi yapanlar var forumda onlardan alin daha önce instagram hesap acici yapmayandan almayin ) Yani özet olrak hesaplari açiyorsunuz . İnstabom gibi scripte hesaplari ekliyorsunuz gönderime basliyorsunuz .