Öncelikle merhaba r10 ailesi foruma üye değildim arkadaşımın aracalığı ile sizin aranızda bulunmaktayım forumda canımı sıkan bir konu var ilgisi olan arkadaşlar bilecektir ki bir çok smm panel var ve ana sağlayıcıyım diye geçinmekte bende şu konuya bir aydınlık getirmek istiyorum bunu izah eden arkadaşların çoğusu uygun fiyattan api çekip satmaktadır yada havuzdan api çekmektedir havuzun ne olduğunu bilmiyorsanız mantığını size çok kısa şekilde izah edeyim mesela günümüzde bazı uygulamalar var takipçi kasma gibi veyahut gizli profilleri gösterme vs vs kullanıcı buraya hesabıyla girdiği zaman sistem tarafından otomatik bilgileri değişir hesap sahibi ile bağı tamamen koparılır organik hesaplar olduğu için hesapların patlaması hem daha zor olacaktır hemde daha kaliteli bir servis sağlıyacaktır şimdi maliyete gelelim piyasada her hangi bir smm panelden 100k garantili takipçi almaya çalışsanız cebinizden 3000 5000 TL arası bir para çıkacaktır lakin havuzlarda bunun bedeli komik rakamlara satılmaktadır 300 tl gibi en basit örneği twitterdir en büyük havuz ingiliz birine ait ve 1 milyardan fazla datası var 100k yı 200 tl ye satmakta siz düşünün işin arkasında çok fazla şey dönmekte şimdi lafı fazla gevelemeden ben böyle arkadaşların daha fazla paşa rolüne girmesini istemiyorum akşam yayınlayacağım scripti indirip (100K GÖNDERİM YAPABİLİRSİNİZ GÜNDE 1 HAK) USERLER PATLIYANA KADAR KULLANIMA AÇIK OLACAKTIR
BEKLEMEDE KALIN İYİ FORUMLAR TALEBE GÖRE YOUTUBE DATASI EKLENECEKTİR