Tabiki devlet okullarının hepsi bir değil. Ama istanbulun ilçeleri için konuşacak olursak sıralama 2-3 tane devlet okulu arkasından bazı özel okullar arkasından özel ya da devlet okulları geliyor. en başta belirttiğim gibi köklü kurumları galatasaray kabataş fevziye mektepleri ted kolajleri vb gibi 80 100 yıllık geçmişi olanları bunun dışında bırakıyorum. mantar gibi türeyen x koleji tarih koleji coğrafya koleji cart koleji curt koleji x okulları bilmem neleri kasdediyorum. ve bunlar asalak gibi velilerin kanını emiyor veli de orada yalaka idareciler tarafından biraz ilgi gördüğü için iyi bir şey oluyor sanıyor. ve bunlar şimdi de devletin kanını emmek için sıraya girmiş vaziyetteler.
imkanın varsa fevziye mekteplerine ver ted kolejine ver buna kimin itirazı olur. teşviği alan üç katlı binayı beleşe ele geçiren açmış x okulunu gelsin paralar mantığına karşıyız
Kesinlikle katılıyorum birde bunun üniversite ayağı varki aman Allahım diye bağırasım geliyor üniversite sınavında neredeyse sıfır çekenleri bile kayıt yapacaklar paran var mı var gel seni bilmem ne üniversitesine kayıt edelim fiyatı ne kadar yılllık xxxxx ama üzülme kredi çekersiniz ödersiniz
Anne ve Babalar kendi çocuklarının başarısız olduğunu kabullenmiyorlar onların önündeki engelleri kaldırmak adına yüksek meblağ ödüyorlar o prens ve prenses mezun olduğunda ise bir bakıyor iş sektöründe bilmem ne özel üniversiteden mezun olanları almıyorlar ama haksızlık diye bağırıyorlar