Bu hafta toplamaya başladım ve bana toplam maliyeti 42.000₺ civarı geldi her şeyiyle ekran kartı, psu, anakart, ram, riser ıvırı zıvırı akımlı prizler vs kurulum olarakda profesyonel 2016 dan beri bu işin yapan birinden paralı destek alacağım.
Kazım gücü toplam 433mhs olucak anakartı bekliyorum bu önümüzdeki hafta gelir inşallah.
Rig olarak elimde soğutuculu server kasası vardı boşta duran toplam 13 fanlı onu özel mining dizilimi olucak şekle getirdim.
Bakalım hayırlısı olsun inşallah amorti sürem 5 ay olarak gözüküyor kur böyle giderse eth de aynı şekilde 5 ay gözüküyor. Tabi amacım unutmak saklamak ₺ye çevirmek gibi bir niyetim yok çünkü eth 2.0 geldiğinde çok çok yükseliceğini düşünüyorum bakalım. Yatırım tavsiye değildir arkadaşlar benim şahsi düşüncem bu şekilde gaza gelmeyin kredi çekmeyin acele etmeyin. Her işte olduğu gibi bu iştede zarar boyutu var ne olucağı bilinmez. Üzülmeyeceğiniz kenarda duran paranızı değerlendirin ama iyi analiz edin riski göze alın.
Aldığım kartları merak edenler;
7x msi armor 8 gb rx 570
3x msi armor 8 gb rx 580
3x gigabyte 5600xt
10 kartı vatandan gezerek topladım 5600xt hepsiburada kampanya vardı. Şuan ekran kartı stokları bir çok yerde sıfırlanmıştır arkadaşlar

anakartta aynı şekilde. Bu arada 2nci el kart toplayarak gireyim demeyin bir çok dolandırılan kişi olmuş ve onun haricinde sorun vs olur başınız ağrır tavsiyemdir aman dikkatinize.