Woopie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçinde katkı ve kimyasal bulunmayan yağ için gayet makul bir fiyat yazmış satıcı arkadaş.

Sizin bahsettiğiniz 24tl yağları bir labaratuara teste göndermenizi tavsiye ederim.

Konuyu baltalamayın bence. Fabrikalar, üreticiden şu an 0.5 asit yağı minumum 22-23tl ye satın alıyor. Nasıl 24tl'ye satabilir acaba?

Ayrıca satıcı, istediği fiyatı talep edebilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim, çok sağolun.
Lakin zeytinci arkadaşımın da konuyu baltaladı gibi değilde, aslında arkadaşım sayesinde insanların kafasındaki soru işaretlerini de giderdiğimi düşünüyorum.

İnsanlar bu tarz ürünlerde çok az bilgiye sahip olduğu için (ilgi alanı olmadığından lütfen yanlış anlaşılmasın) "sadece zeytinyağı yazsın, yeterlidir, hepsi sağlıklıdır" algısı oluyor. Bu yüzden de çok ucuz olan yağlara yönelim oluyor. Bu soru cevaplar sayesinde bunları açıklama fırsatımız oluyor gerçekten. Ya da sağlıklıdır diye, ulaşamıyor diye bu kalitedeki zeytinyağlarına marketlerde çok fazla para ödüyorlar.

Dediğim gibi, kendimin ve ailemin yediği ürün olduğu için ben sizlerle paylaştım. Güvenmesem, bizim olmasa kesinlikle bu şekilde emin olmam, sizlere duyurmam.Ticari amaç ile aracı olarak başkasının ürününü satmıyoruz. Tamamen kendi ürünümüzdür. 🙏😊