Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın hocam da yağ fabrikası 5 dizem yağı litresi 24 tl den satıyor bende zeytinciyim ama fiyat bir tık fazla.
Zeytinci iseniz siz de bilirsiniz hocam. Çok büyük bilinen markalarda dahi asit düşürmek için bazı şeyler katılabiliyor, ya da biraz o zeytin den, biraz bu zeytinden karıştırılabiliyor. Bu yağın zaten toplanması, işçiliği, yapılması, tenekesi derken maliyeti zaten inanın bu yıl sizin dediğiniz rakamlara geldi.

En kaliteli, bilinen markaların 500ml si 60 70 tlden sattığı zeytinyağlar, bizim zeytinyağlar inanın ki hatta bizim ki tamamen katkısız. Siz de bilirsiniz daha detaylı anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Burada hiçbir firmayı vs kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Ancak biz de kendi yapımızı biliyoruz, o yüzden içim rahat şekilde konuşuyorum, yediğimiz, tükettiğimiz yağ bu.

Bu arada piyasada tabiki kaliteli, katkısız, çok güzel ve daha ucuza zeytinyağlar belki vardır bilemiyorum. Ancak bu kaliteden daha düşük ya da aynı kalite gerçekten 500ml 70 80 tlye zeytinyağlar da var. Lütfen Google dan bakınız. 0,5 asit 5 dizem zeytinyağı yazarak