Küçükkuyu - Kaz Dağları'nda kendi mahsulümüz olan sınırlı sayıda zeytinyağlarını her yıl satıyoruz. Bu yıl hem ailemize yardım amaçlı hem de sizlerin kaliteli zeytinyağını tatmanız açısından r10 ailesi ile de paylaşmak istedim.

Tamamen katkısız, hilesiz, hurdasızdır. Kendimiz de yıl boyunca bu yağı tüketmekteyiz.

Bu yıl ürünümüz 0,5 Asit (5 Dizem) oranıyla gerçekten çok kaliteli ve muhteşem. Araştırma yaparsanız bu orandaki yağların üzerlerine marka basıp çok daha pahalı fiyattan satıldığını görürsünüz.

Zeytinyağlarımızın Litresi 40 TL dir. ve 5 Litrelik sızdırmaz tenekeler ile satılmaktadır.

Kargo işleminde anlaşmalı kargolar kullanılmaktadır ve kargo ücreti alıcıya aittir. Korunaklı, sızmayacak şekilde özenle kargolama yapılmaktadır.
Yağlarımız haliyle sınırlıdır kendi ailemiz de tükettiği için çok fazla stok yoktur.

Satışı yapılan teneke kutular bu şekildedir.

Bilenler bilir, yeni mahsül olduğu için yağ şu anda bulanık gibidir, zamanla berraklaşacaktır.

Bu da geçen yıla ait zeytinyağımızdan bir görüntü, fakat bu senenin ürünü asit oranıyla daha da kalitelidir.

Sorusu olan arkadaşlarım bana DM yolu ile ya da yorum kısmından sorularını sorabilirler, zevkle yanıtlarım.