Maddi beklentilerle yola çıkılmış bir girişim. Seni tatmin ediyorsa ödersin parasını kullanırsın. Evet kabul ediyorum kötü ama düzelecek kafasını anlamıyorum. Sen kullanıcısın senden beklenen üye olup istifade etmen, platforma destek olman değil. Müşterisin müşteri. İlle de destek olacağım yansa da bitse de kül olsa da destek olacağım. Ee buyur ol. Böyle basit bir olayda bile taraf olup kutuplaşmayı en yoğun haliyle yaşamak çok saçma.
Neyin desteği anlamadım bende. Sanki vakıf yada dernek. Para için yapıyor sadece. Kar amacı gütmeyen bir proje değil ki.
Hiç mi değilse bari biraz film, biraz dizi çekileydi. Kaçan mı varda aceleye getirildi. Daha iyi projelerle daha iyi bir başlangıç yapılabilirdi. Kaldı ki Netflix bile ilk zamanlarda topu taca atacaktı ki son anda köşeden döndüler. Milyar dolarlık bir proje bile batacaktı. Zaten Sihirli Annem çekeceğiz dendiği vakit bunun hem maddi bir gelir kaynağı hem de param var istediğimi oynatırım minvalinde olduğu belliydi.
acundan niye bu kadar nefret ediyorsunuz onu anlamadım
Nefret ifadesi içeren bir cümle yoktu hocam. İnşallah kapanır, batarlar, ellerinde patlar demedim. Aşırı özgüven duygusu ile yapılan ama arkası olmayan bir girişimi eleştirdim sadece.