Arkadaşlar tamamen her şeyiyle özgün bir site üzerinde çalışıyordum. 700'ün üzerinde çok sağlam içerikler oldu.(İngilizce.) Bir gün sitede anlık ziyaretçi aşırı arttı. Örneğin 20 ziyaretçi diyor ama cihaz olarak mobil'e bakınca 20-30 Web'e ayrı bakınca yine o rakamlar çıktı. Baya bi araştırdım bu reklam v.b toplama scriptleri varmış. Kısaca reklamlara o an baya bir kişi anlık olarak tıkladı(180 kişi). O an adsensede tıklama v.b diye ban yenildi. Ardından hemen itiraz yapıldı ve Google Adsenseden bu durumu inceleceğiz genellikle 30 gün sürer veya daha uzun sürer dediler ve şuan 45.gün. Sitede hiç bir problem yok. Google A. verileri baştan sona bile bakılsa o gün hariç her zaman olduğu gibidir.
Şimdi bilgili veya tecrübeli arkadaşlara sorayım :
- Bu durumda yaşayıp geri dönüş ?(Hesap açılış olan var mı ? ) Varsa ne kadar süre sonra oldu ?
- Bu durumu net bir şekilde açıklayamadık ama böyle oldu.(Belki doğrudan bunun için yapılmış bir saldırıydı.)
- Bu durumu hızlandırmanın veya iletişime geçmenin bir yolu var mıdır ?
Edit : ( Aklıma şu da geldi : Böyle olayı fark ettiğimiz an tüm reklamları kapattık ve kodları sildik. Google ise kontrol edeceğiz dedi ya. Reklamları koymak v.b gerekli miydi acaba diye de düşünmedim değil.)
ÖZET ->Bir sitemiz var(ing) her şey yolunda her şey özgün yapılarak işler ilerliyor. Bir gün toplamda 180 Direkt giriş geldi saldırı gibi bir şey sanırım ve adsense geçersiz trafik/tıklama diye hesabınız devre dışıdır dedi. Hiç bir illegal şey yapılmadı.