Hocam herkes ne derse desin sizin mhz ve pool sitesinin görevine bağlıdır bu oran ve ekran kartı yerine ASIC e göz atmanızı tavsiye ederim
asic ve gpu yu anlatan link
Not: Eğer btc kasmaya çalışırsanız teknik olarak paranızı kolayca çıkarır ama sadece teknik olarak. Herkes mining yaptığından pool görevlerinde sıra size gelmeyeceğinden çok az kazım yapacaksınız bunun yerine küçük coinlere odaklanın.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Pool'larda kuyruklar artmaya başladı. Kuyrukta ne kadar çok insan olursa, geliriniz de o kadar düşer. Ek olarak kur dalgalanmaları da var. Bu işe giren insanlar var evet. Bazıları yüzlerce cihazla giriyor.
Asic cihazlarda geçenlerde de bir konuda söyledim. Böyle mh ile uğraşacağınıza th basan cihazlar var. Üstelik 1 cihaz th basıyor. Mesela Antminer s19 pro tek başına 110 th basıyor. Şunu sorun kendinize, getiriler bu kadar yüksek olsa, herkes yapmaz mıydı?
Yani ben şundan yanayım. Para kazanmak hassas bir konu. İnsanları hayallerden çok, gerçekler kurtarır. Bir yatırım yapılacaksa olaya hep pozitif bakmamak gerekir.