Merhaba, öncelikle hiçbir markayı şuana kadar yazı biçiminde eleştirmedim. Ancak kendi internet hikayemden biraz bahsederek Vodefone Redbox'ın ne kadar ama ne kadar kötü bir alt yapı ile size hizmet verdiğini, sizlere anlatmaya çalışacağım. Pişman oldum ama siz olmayın!

Bundan yaklaşık olarak 3 ay önce evlilik yaptığım için yeni eve taşındım. Taşındığım ev eski ve müstakil olduğu için alt yapısının olmadığını evi tutana kadar fark etmemiştim. Bu problemi eve taşındıktan 1 hafta sonra farkettim. İnternet arayışı için sağa sola dolanırken yeni yerde komşulardan, ev sahiplerinden, civardan... vs. şeklinde isteklerde bulundum ortak olabilir gibisine, ancak kimse yanaşmadı buna. Turkcell'in Superbox paketini biliyorum onu almayı düşündüm ancak düşük paket kotası ve yüksek bütçesi yüzünden alamadım. 2-3 farklı firmayla konuştuktan sonra artık Vodefone karşıma çıktı fiyatı ve kotası oldukça cazip geldi. Diğerlerinden daha düşük ve daha yüksek kota (gibi) olarak sunuluyordu. Aradım görüştüm hatta akabinde 1 gün sonrasında bayiye giderek doğrudan satın aldım. Satın alırken bana ölçüm olacağını ancak ölçümde sonuç kötü ya da çekim gücü çok düşük olursa bağlanmayacağını söylediler, bende bunu kabul ettim. 1 hafta geçmeden geldiler (Allah razı olsun çalışan arkadaş iyi güzel insandı) kontrol yapılmadan doğrudan bağlantı yaptılar. Bende internet yok, internetim olsun diye bu durumu göz ardı ettim. Bağlantı olduktan 24 saat sonra internet geleceği sonrasında kullanıma başlayabileceğimizi söylediler. Akşam eve geldiğimde internet ilk başta güzel gibiydi, ancak yinede ağırdı.

Kurulumdan tekrardan 1 hafta kadar geçtikten sonra internetin ağırlaşma meselesi dahada abartılı bir şekilde olmaya başladı. Resmen 1mb'lık dosyayı 10 saniyede indiriyordu. MB'lık dosyayı geçtim KB'lık dosyaların inmesi için bekler hâle gelir oldum. Aradım müşteri hizmetlerini (akıl veriyorlar güya ) modemi cam kenarına koyun, fişini sökün takın... vb. şeyler söylediler. Genel bir kontrol yapılarak modemi uzaktan (kendi sistemlerinden) sıfırladılar. Sıfırlamadan sonra internet 30-60dk arası güzel oluyordu. (ilk başlarda böyle ilerliyordu) Bu süreçte 1 ayı devirdikten sonra artık resmen müşteri temsilcileriyle akraba olacak kadar bir kıvama geldik; her gün arıyorum ve her gün aynı bla bla bla kelimeleri tekrarlanıyordu. Sonuç ise tam bir hüsrandı. 1 aylık süreçten sonra Şikayet Var sitesinde ki bazı yorumlara denk geldim ve meğer bir tek ben değilmişim bu mağduriyeti yaşan. Okuduğum kadarıyla aynı evin içerisinde mobil cihazı ile 25-30mbps bağlantı hızı alan birisi aynı odada modem ile 1-2mbps bağlantı hızı alıyormuş. Rezalet ötesi...

Bundan 3-5 gün kadar önce de internetimi artık iptal ettireyim de başka çareler arayayım diye düşünmeye başladım. Aradım müşteri temsilcisini birde bu sorunlar yetmez gibi çalışma saatlerini 20:00'dan sonrasına kapatmışlar. (tam hatırlamadım saati tahmini yazdım) Doğrudan 542'yi aradığımda ise Redbox'ın bölümü farklı diyerek beni kendi birimime (redbox) yönlendirmeye çalışıyorlar. Resmen futbol topu gibi oradan oraya bizi atıyorlar. Hafta sonu içerisinde denk geldiğim bir süreçte denk gelip aradım ve dedim: "Ben paketten memnun değilim ve ayrılmak istiyorum." (1 yıllık taahhüt var sanıyordum öyle anlaşma yapıldı ve öyle aktarıldı) Müşteri temsilcisi bana "Efendim taahhüt'ünüz 2 sene; bunun bir senesi internet alt anlaşması diğer bir sene ise modem anlaşması için" dediler. Modem dediğide Huawe'nin 600-700 liralık modemi. Tek özelliği sim kartlarına uygun biçimde tasarlanmış olması. Ek olarak "İptal edebilirsiniz ama her kaldığınız ay için iptal bedeline 200 TL ekstra olarak yansıyacaktır" dediler.

Evimde internetim var ancak internet demeye bin şahit ister. Ben bu yaşadğım süreçte sadece şunu anladım: RedBOX 'ın sonunda ki " X " harfini yanlış yazmışlar doğrusu " K " olacaktı.