evileye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

Şu an aşırı bir hype/gazlama var aynı 2017 sonunda olduğu gibi. Dikkat edip uygun bir an yakalayabilirsem gireceğim.
2017 sonunda rig kurmaya niyetlendiğimde apartman dairesinde yapacaktım fakat sonra sıkıntı çıkacağını düşünerek iptal etmiştim. Bu sefer yer konusunu da hallettim.
Anlık bir heves ile girip, 2017'de kredi ile rig kurup rigleri elinde patlatanlar gibi olmamak lazım. Basit görünsede çok detayı var.
Evet bende riske atılabilir bir rakamla yapmaya başladım. 2. rigi belki 3-4 ay sonra kurarım. 2017 yılında ben de yaptım bıraktık ama çok zarar olmamıştı, kartlar yine satıldı.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle başarılar. Ancak coin kazı işleminde mantık aranmalı. Şöyle ki, kazdığımız ürün etherium ve belirli bir sayısı olan kripto para. Her geçen süre çıkarma olasılığı daha da düşük zira siz 5-6 ekran kartı ile aylık 2,700 TL kar edeceğim düşünürken bu işin piri olan uzmanlar depolarında binlerce ekran kartı ile etherium kazıyorlar. Yani sınırsız bir alan yok diye biliyorum geçen her sürede daha az çıkıyor diye biliyorum?
Evet önümüzde Eth 2.0 durumu da var ama daha en az 2 yılı var kazım işlerinin bitmesine. Benim amacım tek rigle neler yapabileceğimi test etmek aslında.
Bu işe 500k para da bağlanabilir ama o riske girmem.
Hem yatırım hem hobi amaçlı ilerliyorum şimdilik.