F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet şimdi kart fiyatları çok uçuk seviyelerde. Ben 20 aralıkta sipariş vermiştim. Şimdi aldığım kart neredeyse 4000 TL civarına yükselmiş.

Kripto paralar için hala bir mali düzenleme yok. Menkul kıymet veya emtia olarak kabul edilip o şekilde vergilendirileceğini düşünüyorum.

Ethereum tatmin etmeyecek seviyeye inerse diğer coinlerde tatmin etmez muhtemelen. Bu piyasada bitcoin yükselir, diğerleri onu takip eder. Sektörün ilerisi hakkında bir görüş sahibi olabilsek 8-10 adet rig kurardım aslında. Zarar ettiğim noktada sistemin fişini çekerim köşeye kaldırırım. Güneş paneli işine yoğunlaşarak zararı ortadan kaldırmayı düşünebilirim.
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

Şu an aşırı bir hype/gazlama var aynı 2017 sonunda olduğu gibi. Dikkat edip uygun bir an yakalayabilirsem gireceğim.
2017 sonunda rig kurmaya niyetlendiğimde apartman dairesinde yapacaktım fakat sonra sıkıntı çıkacağını düşünerek iptal etmiştim. Bu sefer yer konusunu da hallettim.
Anlık bir heves ile girip, 2017'de kredi ile rig kurup rigleri elinde patlatanlar gibi olmamak lazım. Basit görünsede çok detayı var.