Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum dürüst olmak gerekirse gerçek takipçi diye bir muhabbet yok. Onlardan da aldım Gerçek takipçi diye satılanların da alayına bakıyorsun profiline o da bağırıyor ben botuuuum diye 😂 Haa bak üstte demişsin ki; "30 gün boyunca telafi garantili Türk bot takipçi: 1K = 17,90 TL" bal buna eyvallah, dürüstlük derim işte.. Dürüstçe bot olduğunu yazmışsın. Eyvallah.

Çekiliş takipçilerinin de tamamı olmasa bile nerede ise tamamına yakın olanının yine bot olduğunu hepimiz biliyoruz. R10 üyesiyiz hepimiz, piyasa ne şekilde işliyor az çok biliyoruz, okuyoruz (:

Sorun nereden kaynaklanıyor? Lütfen şahsına alınma. Piyasanın nerede ise tamamına yakını (smm panel işi yapanlar) user açıyor, açtırıyor panele yüklüyor hoop para gelsin diye satışa koyuyor. Sonra da patlıyorlar.. Patlamalarda şaşardım..

Çözüm ne ? Var aslında.. Benim uğraşacak zamanım ve hevesim yok sadece. Ama anlattıklarımı yapacak kişi adım gibi eminim sektörü çizer mi? Çizer o derece de eminim. Neden dersen, geçmişte yaptığım işler referansım derim..

O son cümleniz de ki çözüm için yazıyorum: Benim hevesim var ve maddi olarak ihtiyacım da var... Bana bu çözümü iletir misiniz?