Hocam bence yazdığınız şeyler normal yani ben bile açabilirim scripti nasıl kurarım diye çünkü ilgi alanım dışıdır ve bir şey denemek istiyorumdur burası sadece ticaret yeri değil bilgi alışveriş yeridir de
Örnek Script kurmayı bilmiyorsa nasıl yazıcak ?
o yazdıgım başlıgı tek başına değil, yukarısındakiler ile birlikte değerlendiriniz hocam, dikkat çekmek istediğim konu o değil, burada wordpress kuramayana da bilgi verilir, yardmcı olunur orası ayrı. kimse elbette annesinin karnında öğrenmiyor. son cümlemde aslında ifade etmeye çalıştım dikkat çekmeye çalıştıgım hususu, hiç sorgulamadan, direkt başlık açılıyor amerikayı yeniden keşfeder gibi.
script de ne scripti, nerden aldın nerden buldun, adam aldıgı buldugu platforma dahi sormadan buraya yazıyor. mesela amp nedir ne işe yarar diye konu açılması bana abes geliyor, amp optimizasyonunu sor, ancak milyon kez cevaplanmış amp nedir diye soru açıyorsa, bence bu konuyu açabilecek adam forumda bir süre başlık kısıtlamasına tabi olmalı, en azından forumdaki düzeni, neye nasıl ulaşacağına alışana kadar.
pek çok forumdan bilirsiniz, yeni başlayanlara gün, mesaj gibi bir takım alt limitler konuluyor başlık açmadan önce.
Kırmızı kol kollukta takalım mı?
moderatörler var zaten, ona gerek yok
Kimse düzgün Türkçe konuşup yazamaz. Bence hoş karşılamak lazım. Zamanla düzelecektir.
Hocam Türkçe kullanımı ile ilgili birşey yazmadım ki ben