Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin olaya bizim gibi bakmamanızda en önemli etken adamın girmiş olduğu spam yaptığı kategorilerde siteniz olmaması büyük ihtimal ya da varsa bile ya belli oturmuşluğu var o yüzden öyle düşünüyorsunuz

Nereden bakarsanız bakın ki yaptığı yanlış aynı konular defalarca açılmış ve bir iki düzelterek aynılarını eklemiş.

Yaptığı düpedüz spam.Bu site zaten önceden spamda yemiş çıkmış yine yiyecektir kurtuluşu yok.

Ben bu şekil kazanmaktansa hiç kazanmamayı tercih ederim.Çünkü normal şekilde yapmıyor newsine güvenip + spam yaparak yapıyor.

Bu tip yorumlar bu tip insanlara güç kuvvet verir bence bunu yapmayın.Emeğiniz çalındığında sizin bulunduğun sektörü bu gibi siteler ele geçirdiğinde nedemek istediğimi o zaman anlarsınız.
Hocam bizim de bir çok alanımıza yönelik içerikleri var. Tuzum kuru değil. Üstelik hiç bir zaman spamla da işim olmadı olmaz da. Bu arkadaş her ne yaptıysa başarılı. Ben de başarısını takdir ettim. Ne yazdığı, nasıl yazdığı ayrı bir konu. Bu konunun muhattabı ise google'dur. Demek ki google nazarında bu site mükemmel bir EAT örneği. Ben de bunu takdir ediyorum. Böyle bir şeyi yapabildiği için.

Bu tip yorumlar bu arkadaşlara ekstra güç vermez. Zaten o ekstra gücü adam kullanıyor

Kimin nasıl kazanacığı da ayrı bir konu ama habercilik Türkiye'de zaten berbat. Koca koca haber siteleri haber yapmıyorlar hit kasıyorlar. Hit kasma yarışındalar.