videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal erotizm içerikli kitap yayinlanabilir bu normal dedim. Ama dediğin gibi sapkınlık değişebilir. Örnek bile veremiyorum. Ama iğrenç, çarpık ilişki, ahlakı ve toplumu bozan ilişkilerin yer aldığı kitaplardan bahsediyorum. Örnek bile yazmak istemiyorum o derece.

Ama zannetmesin çoğunluk lgbt tarzi şeylerden bahsediyorum. Oyle bir sey degil.

Forumda 1 kisi bile bunu savunamayacak kadar iğrenç rezil toplumu bozmaya yönelik sapkın kitaplardan bahsediyorum o derece yani.
hocam, öncelikle aile yapısına önem veren, ailenin milletin hücreleri olduğuna inanan ve aileler bozulur ise bunun millet için kanser olacağını bilen birisi olarak, aşağıda yazdığım tarzı savunmadığımı belirtmek isterim,

ancak çarpık ilişkiden kastınız, şu enişetsiyle, bu yengesiyle falan ise, kitaptan önce Aşk-ı memnudan tutun da Yasak Elma'ya kadar pek çok dizi var yayında. Tek farkı erotizm sahneleri kısıtlı, ancak ilişkiler gayet çarpık ve vereceği mesajı zaten veriyor.

İllegal'miden kastım buydu.

Kanunen bir yasak yok ise, size iğrenç gelsin, çarpık gelsin, örf ve adetlerinize ters gelsin, sadece yaş ile ilgili erişilebilirlik konusunda şikayet edebilirsiniz. Bunun haricinde, sadece size ters gelmekle kalır