civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sapkınlık çok göreceli, kimisine göre basit bir giyim tarzı sapkınlık iken, kimisine göre en ileri müstehcen bile değil. O nedenle sapkınlıktan kastınıza göre değişir.

Eğer sapkınlıktan kastınız, illegal bir durum ise (istismar gibi) o zaman şikayet edebilirsiniz.

Bir de şu var, en ufak bir erotizm dahi içeriyorsa, eritozim de değil, şiddet ya da sadece yetişkinlere uygun aksiyon vs. inceleme öncesinde yaş sınırı sormalı, artık ilk okul çocuklarında bile telefon var. Eğer herhangi bir uyarı olmadan bu içerikleri görüyorsanız yine şikayet edebilirsiniz. Bu durumda şikayet konunuz erişilebilirlik ile ilgili olur ancak, içerik değil.

Çünkü hukuka aykırı bir durum değil ise eğer, bu size göre sapkınlıktır. İğrençlik kişiden kişiye değişir, kültür de yine görecelidir ki, Anadolu topraklarında bile çok farklı kültürler var.
Normal erotizm içerikli kitap yayinlanabilir bu normal dedim. Ama dediğin gibi sapkınlık değişebilir. Örnek bile veremiyorum. Ama iğrenç, çarpık ilişki, ahlakı ve toplumu bozan ilişkilerin yer aldığı kitaplardan bahsediyorum. Örnek bile yazmak istemiyorum o derece.

Ama zannetmesin çoğunluk lgbt tarzi şeylerden bahsediyorum. Oyle bir sey degil.

Forumda 1 kisi bile bunu savunamayacak kadar iğrenç rezil toplumu bozmaya yönelik sapkın kitaplardan bahsediyorum o derece yani.