Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Aynı kulvarda değiliz"
"Tabii ki büyük bir oyunca olmayacağız ama bir kar topu gibi büyüyerek..."

"İç sahada açık ara ben kazanırım" derken Türkiye abone sayısından bahsediyor bakalım ilerleyen süreçte göreceğiz hocam belli olmaz.

"Netflix Türkiye abone sayısını geçeceğiz" demiş netflix 1,5 milyon civarı abone sayısı var exxen 500 bin aboneye 3 günde ulaştı ilerleyen süreçte hedeflerini gerçekleştirebilir. Ama ben "RAKİP" sözcüğünü duyamadım hocam. Bu arada sizin için 13 dakikalık videoyu baştan sona izledim. Netflix`e rakip deyince global versiyon insanların aklına geliyor yine magazin vari bir söz olmaktan dışarı çıkamıyor maalesef. Bu arada yanlışlımı kabul ediyorum eksik biliyormuşum.
Hocam Allah aşkına bu videoyu bu kadar iyimser olarak anlamanız takdire şayan Netflix Türkiye ile netflix farklı şirketler değil ki Netflix Türkiye'yi geçeriz dediği zaman bu iddia Netflix'ten bağımsız olamaz. Ek olarak 500.000 abone sayısı şu an için hiçbir anlam ifade etmez bir süre bu tür platformların deneme süreleri nedeniyle abone sayıları anlık olarak artış gösterebilir. Eğer Acun gerçek rakamları açıklama konusunda güvenilir birisi olsaydı 31 Aralık'tan bu yana deneme süresini iptal eden aboneler nedeniyle 500.000 rakamının ne kadar aşağıya düştüğü görülürdü. Bu nedenle Exxen'in abonelik rakamları konusunda hiçbir zaman doğruyu söylemeyeceği için tek bir abonesi kalsa da bize birkaç milyon der